Change settings
Dressers & Cabinets
Jassen header Mart Visser


Dressers & Cabinets

De collectie kasten en dressoirs van Mart Visser combineert stijl en elegantie met
functionaliteit en design. Of het nou de woonkamer, eetkamer of slaapkamer is,
de dressers & cabinets van Mart Visser passen binnen elke setting.
Lees meer

Filter

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Uniek design, functioneel én veel opbergruimte.
De exclusieve interior collection van Mart Visser weerspiegelt zijn grote passie voor design met een sterk en kenmerkend signatuur. De bijzondere mix in materialen zorgt voor een unieke collectie. Alle dressers en cabinets binnen deze categorie zijn vervaardigd in hoogwaardige rijke materialen zoals staal, (Wengé of Nero) hout, gematteerd messing of brons. De ontwerpen hebben een unieke designer uitstraling; tijdloos, modern en grafisch. De dressers & cabinets bieden ontelbaar veel mogelijkheden en zijn stuk voor stuk ontworpen met oog voor detail. De collectie bestaat onder andere uit sideboards, dressoirs en tv-elementen die in vele vormen tegen de muur kunnen worden geplaatst of juist midden in een ruimte als roomdivider.

Design item voor elke ruimte
Ben je op zoek naar een woonkamerkast, een dressoir of een kledingkast? Bij Mart Visser Interior vind je een ruime collectie kasten voor elk interieur. De collectie kasten en dressoirs van Mart Visser combineert stijl en elegantie met functionaliteit en design. Of het nou de woonkamer, eetkamer of slaapkamer is, de dressers & cabinets van Mart Visser passen binnen elke setting. Heb je extra opbergruimte nodig? Ga dan voor één van de prachtige robuuste ontwerpen uit de collectie. Naast de smaakvolle combinaties van materialen, de exclusieve reliëfs en strakke vormen van de kasten, zijn de kasten multifunctioneel. Elke kast is voorzien van genoeg opbergruimte om al je spullen in te bergen. Met een verfijnde afwerking zoals een spannend visgraatpatroon of natuurlijk bamboehout, zijn deze kasten de juiste toevoeging voor ieder modern interieur!

Een ruim assortiment kasten & dressoirs
Elke kast of dressoir is een onmisbare ruimtemaker in huis, geeft een warme aanblik en een solide feeling en zal jouw interieur net dat tikkeltje meer geven. Zet de cabinet en/of dresser als centrale piece in jouw huis of laat de kast samenvoegen met je andere Mart Visser meubels. Voor welke kast je ook kiest, met elk design stuk uit de Mart Visser Interior Collection heb jij een exclusief designer item in huis.


footertest