Change settings
 Displays
Tops header

Displays

Laat je inspireren door de multifunctionele displays,
die je in elke ruimte op een andere manier kunt plaatsen en gebruiken.
Grafisch, modern & stijlvol!
Lees meer

Filter

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filter

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multifunctionele Displays van Mart Visser Interior
Ontdek de exclusieve displays uit de collectie van Mart Visser Interior. Deze design items zijn ontworpen met oog voor detail en met een kenmerkend signatuur. Mart Visser is erin geslaagd om een geheel nieuwe kijk te geven op deze multifunctionele displays, die je in elke ruimte op een andere manier kunt plaatsen en gebruiken. Plaats op het display een stijlvol artwork of gebruikt als roomdivider, waarmee je makkelijk een grote ruimte in huis kunt verdelen in twee ruimtes. De displays zijn vervaardigd uit een hoogwaardige hout zoals Nero of Wengé. De items zijn stuk voor stuk een uniek ontwerp en zorgen voor een oogstrelend effect binnen jouw interieur.

Design item voor elke ruimte
De collectie van Displays van Mart Visser biedt een enorme variatie aan stijling en mogelijkheden. Ga voor The Voltera Display, een speelse set van drie met verschillende hoogtes of ga voor een open gevormde pilaar The Eclips Display uit de Mart Visser Interior Collection. Laat je inspireren door deze eyecatchers met een uniek grafische constructie…

Mart Visser Interior: tijdloos & exclusief
De designs hebben een high-end uitstraling; tijdloos, expressief en vrouwelijk. De strak vormgegeven meubels weerspiegelen zijn grote passie voor het interieur met een duidelijk signatuur. Ontdek de nieuwste collectie met niet alleen unieke displays, maar ook ultra-comfort fauteuils, moderne dressoirs, writing desks en hotellobby objecten. Mocht je graag meer informatie willen of vragen hebben over de verkooppunten of mogelijkheden klik hier.


footertest