Change settings

Jouw bestelling bij Mart Visser.nl

 

Hartelijk dank voor jouw bestelling en Mart vindt het fijn dat je een keuze hebt kunnen maken uit de door hem ontworpen collectie. Wij zullen ervoor zorgen dat jouw bestelling zo spoedig mogelijk bij je wordt afgeleverd.


Verzending:

Voor verzending worden alle onze artikelen zorgvuldig gecontroleerd en verpakt en via onze verzendpartner bij jou afgeleverd.

  • Gratis verzending vanaf €50 binnen Nederland. Onder de €50 rekenen wij €4,95 verzendkosten.

  • Op werkdagen voor 21:00 besteld, zelfde dag verzonden.
   Gedurende de uitverkoop en tijdens andere acties kan het voorkomen dat bestellingen wat later worden verzonden.
  • Orders binnen Nederland worden verzonden met DPD.

  • Ben je niet thuis? Dan bezorgen wij jouw pakket bij de buren of bij het dichtstbijzijnde DPD servicepunt.
   De chauffeur doet dan een kaartje in de bus waar de zending wordt afgeleverd.

  • Jouw bestelling volgen met track & trace.

  • Levering buiten Nederland rekenen wij € 7,50. Outside the Netherlands we charge € 7.50 (Belgium, France, Germany & United Kingdom)

 

Mocht je vragen hebben over jouw bestelling neem dan contact op met onze klantenservice (webshop@martvisser.nl of 020 571 20 30).

Retourneren van jouw bestelling:

MARTVISSER is een kwalitatief designerlabel met een exclusieve collectie vervaardigd in luxe materialen en met oog voor detail. Wij doen ons uiterste best een zo mooi en goed mogelijk ontwerp aan te leveren. Uiteraard kan het wel eens voorkomen dat een item niet helemaal naar wens is. Mocht je de bestelling willen retourneren dan kan dit binnen 30 dagen (herroepingsrecht) en ontvangen wij graag jouw feedback en/of tips. Wij staan open voor jouw mening, zodat ook wij daarvan kunnen leren. Gelieve hiervoor contact op te nemen met de klantenservice via (+31) 020 571 20 30 of  webshop@martvisser.nl.

Gedurende een periode van zes maanden hebben wij als proef gratis retourneren binnen Nederland aangeboden. Na deze proefperiode hebben wij besloten dit niet voort te zetten, omdat wij een aangenaam prijsniveau van onze exclusieve collectie belangrijk vinden en dit graag willen blijven aanbieden.

Om je toch tegemoet te komen, betalen wij de helft van de retour- en verwerkingskosten, waardoor de eigen bijdrage voor het retourneren van een bestelling slechts €3,95 bedraagt, met ingang van 15 augustus 2019. 

Na ontvangst van de retourzending, zullen wij de bestelling controleren volgens de algemene voorwaarden van de webshop en de betaling crediteren. Creditering zal geschieden binnen zeven werkdagen na goedkeuring van de retourzending. De eigen bijdrage voor het retourneren zal hierin worden verrekend.

Wil je het artikel (om)ruilen, dan verzoeken wij je het artikel retour te sturen en een nieuwe te bestellen.

Jouw bestelling retourneren: Klik hier

footertest